5/5/10

Selesai.

Ok sambung balik, tadi tidur, tapi xpuas lagi, xpe lps ni sambung lg tidur tapi Puan Hasma pesan lepas assessment tadi, tidur sampai kiamat pun kita tidak akan puas, huuuuuu. ye ye baik puan. saya akan control tidur saya puan, lagipun pas ni kan internship, memang saya da xle tidur petang ye, and saya confirm balik kerja saya akan pengsan sampai subuh esok. oh, lesu! ok nak tengok x ni design kteorg sem ni? xnak tgk? segera tekan butang merah kt kanan atas OK?! nak tgk? scroll down, bebeh.




Congratulation guys. Thanks for being a good group members.

Hazizul and Fahad did a garment for Women on the go(sound effect ape best eh?)! so dieorg but baju utk supermodel Malaysia, Tengku Azura, and she came to be their respondent and she bring her super GANAZZ heels!

from GIVENCHY kot. argh, mkn hati, yang penting saya cakap Terengganu ngan kak zura tadi, u rock la!

ok about my internship, i already have decide to do my practical training at Radzuan Radziwill, WOW! Designer hebat tu, tapi ade pro and con nya. Dengar dari banyak mulut orang, ramai cakap though, kene banyak sabar, kt situ jahit manik je semata2 for the whole 2 months, macam mass production, kerja je dari kul9am-7pm. rest 12pm-1pm. xde masa nak berangan. ok ok xpe, saya akan berusaha keras dan beranikan diri juga! saya xkesah semua propaganda itu, saya akan cuba. ala, 2 bulan je pon. Bad pun ada sekali. pejam celik pejam celik eh da abis, naik plak semester 05. hopefully everything went well. pray for me please. thank you if you do!

5 comments:

hasanahrock said...
This comment has been removed by the author.
hasanahrock said...

radzuan radziwill hok tangkap muat tu ke?

Nazima said...

tu rizalman ibrahim la.

hasanahrock said...

owh..doh,radzuan radziwill hok mane se?

Nazima said...

google le. die bnyk bwt bju permaisuri, bju kawin siti, bla3.