12/31/10

2011.

So many people as usual. x rmai x party ah bro.

sembur2!

ha ha sembur lagi!

video
video
Happy New Year 2011 all. live at Curve.
May God bless us more. Love more, hate less.

Semoga saya and kwn2 seperjuangan berjaya mengharungi semester terAKHIR di UiTM dihatiku with flying colours. siap berkibar2 dgn angin sepoi2 bahasa. huuu. Thank you Allah(dgn iringan lagu Maher Zain, phewit!) because he still believe in us to live in his wonderful world. Without Allah blessing, we are nothing. Semua yang kita ada skrang adalah pemberian dari Allah swt. "Yang selalu dpt DL, lukis cntik2, tu sume Allah yg bagi, klu die xnk bagi xdpt jgk" pesanan mak aku every sem! haceih!~ ok, azam tahun 2011? To better myself yg mmg cetek sgt pengetahuan, to do 200% for my final degree fashion show(en faizal, pls be good to me, huhu), to make money, money, money, money if trus dpt kerja lps abis blaja, to pray 5 times a day! tet. tu je la stakat ni. Ape2 pun, everthing happen for a reason or semua yang berlaku ada hikmahnya.


ASSALAMUALAIKUM!

No comments: